Dr. Antoni Castro Salomó

Dr. Antoni Castro Salomó

Medicina Interna

Biografía

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Doctor en Medicina i Cirurgia per la UAB, Especialista en Medicina Interna.

Cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Professor Titular d’Universitat,  Degà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Director del Centre de Simulació (CFIS) de la FMCS. Director del Grup de recerca consolidat “Autoimmunitat, Inflamació, i Infecció”. Responsable de la Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques i de la Unitat de malalties infeccioses de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

Ha estat membre nombroses  comissions del departament de Salut per a la millora del sistema sanitari, com Programa de prevenció i atenció a la cronicitat (PPAC), o el Fòrum pel Diàleg Professional. Va ser membre del Consell de la Professió Mèdica de Catalunya. Ha estat Secretari del Departament de Medicina i Cirurgia, Responsable de l’Ensenyament de Medicina, i Vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la URV. Ha realitzat nombroses aportacions científiques publicades en diferents revistes d’impacte indexades i contribuït a la investigació i elaboració de nous medicaments.

Consultes al 977 311 150

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?