Dr. Xavier Civit Conde

Dr. Xavier Civit Conde

Osteòpata

Biografía

Xavi Civit Conde es osteòpata des de l’any 1991 (FEDINE Diplomat en Osteopatia, 1987 – 1991), va estudiar el Grau de Psicòloga a la UOC (2012/2018) i es va especialitzar amb PsychoEnergetics PSEN Training Program (2015/2020). 

La seva carrera professional la desenvolupa en diferents àmbits: com a entrenador físic d’esportistes, educador postural en músics professionals, rehabilitació i instructor de la tècnica Pilates, amb una llarga trajectòria impartint classes grupals de cos – ment i cursos de meditació, en grup o individuals. . 

Com a osteòpata esta especialitzat en osteopatia sacre cranial. Ha desenvolupat el mètode Respiració, moviment i freqüència impartint cursos com a docent en l’àmbit de la salut (Hospital universitari Sant Joan de Reus i Hospital universitari Sant Joan XXIII de Tarragona), els objectius específics d´aquest mètode són els de proporcionar una eina per evitar l’estrès crònic i aconseguir reduir o eliminar l’ansietat. 

L’objectiu general és aconseguir interpretar les emocions amb una major coherència mitjançant tres variables, la respiració, la freqüència d’ones cerebrals i el moviment que es produeix.

Consultes al 977 311 150

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?