Centre mèdic quirúrgic

El teu CENTRE de SALUT a REUS

Benvinguts
a l'Institut Clínic

A mesura que a les nostres vides estem més ocupats, busquem maneres d’equilibrar les nostres vides amb el manteniment d’una bona salut i benestar per a tota la família. Amb massa freqüència, però, descuidem la salut dels nostres éssers estimats, tot i que una sèrie de problemes poden afectar tant a ells com a nosaltres. 

quirofano-centro-medico-reus_
PACIENTS
0 +
ESPECIALITATS
0
ANYS d'EXPERIÈNCIA
0
Centro médico reus

QUADRE MÈDIC

El millor equip de metges i professionals

El millor equip de metges i professionals per a la vostra salut és aquí mateix a Reus. Aquests experts altament formats tenen una àmplia gamma de coneixements i habilitats i estan compromesos a ajudar-vos a viure una vida més saludable. Treballen constantment per perfeccionar les seves habilitats, perquè els pacients tinguin la millor atenció disponible.

INSTAL·LACIONS MÈDIQUES PER A LA TEVA SALUT

Instal·lacions per al que tu necessitis

Les instal·lacions mèdiques estan dissenyades per satisfer les necessitats dels nostres pacients. Això significa oferir, des de l’atenció personal al seguiment i l’educació preventiva de la vostra salut. 

Doctores especialistas

Salut privada, familiar i empresarial

A les nostres consultes, ens esforcem per oferir un servei excepcional en un entorn relaxat i còmode. Entenem que moltes persones que demanen els nostres serveis poden tenir preocupacions sobre la seva assistència sanitària.
Per aquest motiu, disposem de 18 consultes de salut particular, familiar i empresarial. Les nostres consultes inicials han estat dissenyades específicament per explicar els procediments, respondre preguntes i resoldre qualsevol dubte que pugui tenir.

consultas-doctor-reus_

Ginecològiques, dentals, de salut...

Tant si es tracta del teu primer exercici físic com del teu centenari, consultar un metge regularment és una bona manera d’estar informat sobre la teva salut.
Un examen mèdic s’ha de fer almenys una vegada a l’any, però depenent de la vostra edat, sexe i factors de risc, és possible que hàgiu de visitar el metge més sovint. Per tant, el vostre metge d’atenció primària adaptarà un examen físic a les vostres necessitats individuals, historial de salut i factors de risc. Ell o ella diagnosticarà i tractarà qualsevol problema de salut que tingueu.

Centro quirúrgico tarragona

Cirurgia ambulatòria

Els serveis de quiròfans són altament especialitzats i sovint requereixen que col·laborin equips quirúrgics i d’anestèsia.

És fonamental que els equips treballin conjuntament per oferir la millor atenció possible al pacient abans, durant i després de la cirurgia.

Espais per tenir cura de la vostra salut

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?