Doctors i especialitats

Especialitats i Professionals

Al·lergología

Al·lergologia

L’al·lergologia i la immunologia són les especialitats encarregades del diagnòstic i tractament de les afeccions mèdiques provocades per les al·lèrgies que poden manifestar-se de diverses maneres (erupció cutània, irritabilitat ocular, dolor abdominal, diarrees,…)

Les al·lèrgies són reaccions anormals i exagerades del cos a diverses substàncies. Existeix una reacció d’hipersensibilitat del sistema immunitari quan identifica una substància com a perjudicial, degut a certs factors.

Anàlisis clínics

Analítiques

Prenem mostres biològiques dels pacients per examinar al laboratori i confirmar o descartar un diagnòstic, detectar anomalies i proporcionar la informació necessària per aplicar un tractament.

Anestèsia

Anestèsia i Reanimació

L’Anestèsia i la Reanimació tenen com a objectiu protegir els pacients del dolor durant les intervencions quirúrgiques i proves diagnòstiques.

Angiologia i vascular​

Angiologia i vascular

Diagnòstic, control i tractament de les diferents malalties del sistema circulatori i del sistema limfàtic. També oferim exàmens vasculars per identificar possibles factors de risc, ja que el diagnòstic primerenc pot prevenir o endarrerir la progressió de la malaltia.

Angiologia i vascular​

Angiologia i vascular

Cirurgia

Cirurgia

La cirurgia ambulatòria és un tipus de cirurgia la principal característica de la qual és que el pacient pot tornar a casa el mateix dia de la cirurgia. Això vol dir que no ha de ser hospitalitzat després de la cirurgia. Ens ocupem de que els pacients operats completin el postoperatori a casa amb qualitat i seguretat.

Clínica del dolor

Les clíniques del dolor s’especialitzen en la prevenció, diagnòstic i tractament del dolor en pacients amb dolor agut i crònic. El seu objectiu és alleujar tan els símptomes físics com nàusees, vòmits, restrenyiment, dificultat per respirar, moviment físic, insomni, com els causats per quimioteràpia, radioteràpia o cirurgia.

Clínica del dolor​

Dr. Jordi Recasens Urbez

Clínica del dolor

Dermatología

Dermatologia

Una visita amb un dermatòleg és essencial per abordar una àmplia gamma de condicions del nostre cos, com ara càncer de pell, lunars, etiquetes de pell o acné. Els dermatòlegs són metges especialitzats en el tractament i el diagnòstic del càncer de pell, les infeccions de la pell i altres afeccions de la pell, les ungles, els cabells i les mucoses. 

Dra. Elia Camacho Gutierrez

Dermatologia

Digestologia

Els Serveis de Digestologia de l’Institut Clínic són un equip de professionals especialitzats per ajudar-te a aconseguir una digestió saludable. La gastroenterologia és la ciència que estudia el funcionament normal i les malalties en l’aparell digestiu com l’esòfag, l’estómac, l’intestí prim, l’intestí gruixut, el pàncrees, la vessícula biliar, els conductes biliars i el fetge.

Endocrinología

Endocrinòleg

Estudi i tractament d’alteracions de caràcter hormonal, metabòlic o nutricional com l’obesitat, la diabetis, l’hipotiroïdisme o l’hipertiroïdisme, el colesterol i qualsevol altra alteració deguda a les glàndules endocrines.

Diagnòstic Prenatal

Diagnòstic Prenatal

El Diagnòstic Prenatal és una àrea especialitzada dins de l’obstetrícia i ginecologia que consisteix en fer el seguiment ecogràfic de l’embaràs comprovant, en cada trimestre de la gestació, tots els marcadors ecogràfics adients per tal d’assegurar el benestar fetal. Per dur a terme aquesta tasca posem a la seva disposició un l’ecògraf de més alta gamma que existeix al mercat.

Ginecologia

Especialitat dedicada a la salut sexual i reproductiva de les dones. Us podem assessorar en planificació familiar i anticoncepció, tractament de transtorns menstruals, dolor, irregularitat,… menopausia, malalties del pit, incontinència urinària i control de l’embaràs.

La subespecialitat de la ginecologia en la que comptem molts anys d’experiència és en l’aplicació de les tècniques de reproducció assistida per tal de tractar els problemes d’esterilitat. Aquests tractaments els duem a terme a Conceptum Fertilitat.

Medicina Estètica

Medicina Estètica

És el camp mèdic dedicat a l’estudi, el diagnòstic i el tractament dels trastorns de la pell i el teixit subcutani, el cabell i les ungles. Realitzem una diversa gamma de tractaments estètics i reconstructius a  les nostres instal·lacions privades. La medicina estètica és una gran manera de mantenir la bellesa i prevenir els signes visibles de l’envelliment.

Dra. Inmaculada Trinidad Rodriguez

Medicina Estètica

Medicina de Família

Medicina de família

Conegut com a metge de capçalera, ofereix atenció mèdica contínua i integral en l’àmbit familiar, sense tenir en compte l’edat o el gènere del pacient, o el tipus del problema, que pot ser biològic, psicosocial o conductual.

Otorrinolaringologia

Dr. Paulina Cardena Escalante

Otorrinolaringologia

Cirurgia Plàstica i Estètica

Cirurgia Plàstica i Estètica

L’objectiu de la cirurgia estètica és millorar l’aparença, l’autoestima i la confiança d’una persona. La cirurgia estètica es pot fer a qualsevol part de la cara o del cos. És un procediment selectiu que remodela parts normals del cos per millorar l’aparença d’una persona o reduir els signes de l’envelliment.

Medicina Interna

Medicina Interna

La Medicina Interna és una especialitat mèdica que s’encarrega de l’atenció integral de l’adult, així com de la prevenció, el diagnòstic i el tractament no quirúrgic de malalties. El que és més característic d’aquesta especialitat és la visió global del malalt. S’ocupen de malalties sistèmiques, és a dir, aquelles que afecten diferents parts del cos alhora.

Neurologia

Neuròleg

El neuròleg és un especialista amb experiència en l’estudi del sistema nerviós i els trastorns del cervell, la medul·la espinal, els nervis perifèrics i els músculs. Les principals malalties neurològiques que es  consulten són: epilèpsia, malaltia de Parkinson, malaltia d’Alzheimer, esclerosi múltiple i migranya (entre d’altres).

Nutrició

Nutricionista

Destinada tant al manteniment d’una alimentació equilibrada, com a la teràpia i la curació de símptomes diversos. Té en compte la relació entre els hàbits alimentaris, els nutrients i la seva influència a la salut del pacient. El terapeuta nutricional ajuda el pacient a millorar mitjançant una alimentació i estil de vida saludables, per tal de millorar la qualitat de vida i prevenir la malaltia. Al·lèrgia alimentària, anèmia, augment de pes, colesterol…

Odontologia

Odontóloga

Com cuides les teves dents i genives? Ningú vol tenir un mal somriure i, tanmateix, molts de nosaltres descuidem la part més important: les nostres dents! Per això oferim una àmplia gamma de tractaments dentals per a adults i nens. Odontologia preventiva, estètica, cirurgia bucal i ortodòncia.

Osteopatia

Osteòpata

Enfocament holístic i segur per al tractament de trastorns musculoesquelètics, lessions i dolor crònic. El nostre Osteòpata altament qualificat compta amb una àmplia experiència en el diagnòstic, i el tractament per tractar els mals de cap, coll i esquena.

Pediatria

Pediatra

Com a pare, desitja el millor per al seu fill i, per a molts pares, això vol dir assegurar-se que el seu fill rebi la millor atenció mèdica possible. A l’Institut Clínic es tracta els nens amb la cura que es mereixen adaptant-nos a les necessitats mèdiques de cada edat. Comptem amb una pediatra especialista en neumologia infantil.

Podologia

Dra. Leslie Moreyra Tejada

Podóloga

Psicologia

Psicòloga

Ajuda psicològica per a adults i nens. Els nostres serveis de psicologia inclouen avaluació i diagnòstic, psicologia mèdica, psicoteràpia, psicologia clínica, teràpia conductual i intervenció cognitiva. Proporcionem tractament psicològic a persones que pateixen trastorns psicològics, i qualsevol símptoma angoixant o incapacitant.

Ansietat, depressió, pors, angoixes, motivació, dols, emocions i pensaments negatius…

Traumatologia

Traumatòleg

Solucions per als trastorns més comuns del sistema musculoesquelètics, que poden constar de programes específics i una sèrie d’estratègies cognitives i conductuals, dissenyades per tornar-te a una vida normal evitant la cirurgia.

Dolor de colze, dolor de maluc, dolor de genoll, dolor d’espatlla, dolor de peu, dolor d’esquena …

Urologia

Dr. Javier Ruiz Romero

Uròleg

Especialitat que engloba el diagnòstic i tractament de malalties del tracte urinari masculí i femení i del sistema reproductiu masculí. L’andrologia és la subespecialitat que estudia les afeccions de la sexualitat i reproducció masculines.

L’experiència dels uròlegs inclou des del tractament de càlculs renals (incloent-hi litotrícia), quists ureterals, incontinència urinària, disfunció erèctil, ejaculació precoç, manca de desig sexual i infertilitat.

Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?